Logo VBAG / RBNG
Logo HSP-OKECoachingspraktijk HSP-OKE
Individuele coaching volwassenen, tieners en kinderen

Spiritueel/paranormaal gerelateerd

Soms is het prettig om met iemand te praten over je spirituele ervaringen. Wat voel je? Wat ervaar je? En hoe voel jij je daarbij? Voel je je er veilig bij?

Het allerbelangrijkste is dat jij je er prettig bij voelt. En dat je in je eigen energie blijft, dat je geen speelbal wordt van energieën.

Soms kun je behoefte hebben aan een persoonlijke coach, therapeute die jou ondersteunt in je (spirituele) bewustwordings-proces.

HSP-OKE kan dit voor jou zijn.


Er zijn mensen die van nature sterk intuïtief zijn, die van te voren iets aanvoelen. Of bovennatuurlijke energieën kunnen voelen of waarnemen.

Vaak is dit een onderdeel van hooggevoeligheid en beelddenken. Bij de coachingspraktijk HSP-OKE komen hooggevoelige volwassenen en kinderen die een natuurlijke energetische verbondenheid hebben met het ‘bovennatuurlijke’. Erny is coach/therapeute en gespecialiseerd in spiritueel, paranormaal gerelateerde zaken.

Ouders van kinderen met een natuurlijk spiritueel bewustzijn krijgen informatie, tips en adviezen. Wat wel te doen en wat beslist niet te doen. 

© 2012 - 2020 HSP-OKE | Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie: Joenuzzz Webdesign