Logo VBAG / RBNG
Logo HSP-OKECoachingspraktijk HSP-OKE
Individuele coaching volwassenen, tieners en kinderen

Onverwerkte emoties: kinesiologie en NEI-therapie

Bij de coachingspraktijk HSP-OKE komen volwassenen, tieners en kinderen met klachten die veroorzaakt worden door onverwerkte emoties.

Wat zijn onverwerkte emoties?

Het leven bestaat uit ervaringen. Ervaringen worden verwerkt, als de ervaring goed voelt én als de ervaring wordt begrepen. Is dit niet het geval, dan spreken we van onverwerkte emoties.

Onverwerkte emoties kunnen uitgroeien tot emotionele blokkades die weer allerlei lichamelijke en/of psychische klachten kunnen veroorzaken.

Onverwerkte emoties en hooggevoeligheid?

Voor iedereen, maar vooral voor hooggevoelige personen is het belangrijk om ‘emotioneel schoon’ te zijn van het verleden. Met ‘emotioneel schoon’ wordt bedoeld dat men in het heden/in het nu, geen last heeft van onverwerkte emoties uit het verleden.

Hooggevoelige personen voelen  al sterk emoties: emoties van anderen en van hun zelf. Als zij daarnaast ook nog last hebben van onverwerkte emoties uit het verleden, kan het leven zwaar aanvoelen.

Kinesiologie en NEI-therapie?

Kinesiologie en NEI (Neuro-Emotionele-Intergratie) zijn hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden in de coaching/therapie. Afhankelijk van de aard van de klacht, wordt gezamenlijk besloten om kinesiologie en/of NEI wel of niet te gebruiken bij het verwerken van emoties.

Kinesiologie en NEI zijn prettige manieren om emotionele blokkades op te heffen.

Beide therapieën kunnen gebruikt worden bij volwassenen en bij kinderen. Bij jonge kinderen vindt de therapie plaats via één van de ouders.

Erny heeft de 4-jarige HBO-beroepsopleiding tot kinesioloog gevolgd bij de NSK (Nederlandse School voor Kinesiologie). De HBO-NEI-opleiding van Wilma Klein heeft zij gevolgd via de ORIN-Opleidingen met specialisaties KinderNEI, ZwangerschapsNEI en spiritueleNEI.

© 2012 - 2020 HSP-OKE | Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie: Joenuzzz Webdesign