Logo VBAG / RBNG
Logo HSP-OKECoachingspraktijk HSP-OKE
Individuele coaching volwassenen, tieners en kinderen

Gevoeligheid, HSP en Beelddenken

Bij de coachingspraktijk HSP-OKE komen hooggevoelige en beelddenkende mensen met de klachten, die het gevolg zijn van (vaak een combinatie van factoren):


Goed omgaan met je hooggevoeligheid en beelddenken:

Door al die indrukken en signalen, raken hooggevoelige en beelddenkende personen sneller overvoerd. Het gevoel dat het je teveel wordt; je innerlijke computer slaat op tilt. Op dat moment kun je niet meer functioneren zoals jij dat wilt. Je raakt dan uit je energie en kunt niet meer helder nadenken en handelen. Vaak raak je hierbij ook emotioneel in onbalans.

Voor iedereen, maar vooral voor hooggevoelige personen is het belangrijk dat je weet wat goed en niet goed voor je is, en hoe je jezelf kunt beschermen tegen overvoerdheid. En als je toch overvoerd bent geraakt, hoe je weer zo snel mogelijk bij jezelf kunt komen.

Erny is coach/therapeute en gespecialiseerd in hooggevoeligheid en beelddenken.  Zij ondersteunt hooggevoelige personen (HSP) en hooggevoelige kinderen (HSK).

Voorbeelden van vragen van hooggevoelige volwassenen zijn:

Erny geeft ook relatietherapie waarbij de partners van elkaar verschillen en elkaar niet begrijpen. Vaak is de één, een prachtige beelddenker, en de ander een prachtige taaldenker. Erny is dan een soort ‘gevoels-mediator’.

Bij hooggevoelige, beelddenkende en/of hoogbegaafde kinderen/tieners worden de problemen vaak veroorzaakt op school. Daardoor komen ze overvoerd thuis. Kijk voor meer informatie bij problemen op school.

© 2012 - 2020 HSP-OKE | Alle rechten voorbehouden | Sitemap
Realisatie: Joenuzzz Webdesign